X
Επικαιρότητα

Δημοπρασία ιστορικών αυτοκινήτων

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο βρετανικός οίκος COYS πραγματοποιεί στη χώρα μας δημοπρασία ιστορικών αυτοκινήτων. Η διοργάνωση, στην οποία είναι χορηγός επικοινωνίας οι 4ΤΡΟΧΟΙ, πραγματοποιείται στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο βρετανικός οίκος COYS πραγματοποιεί στη χώρα μας δημοπρασία ιστορικών αυτοκινήτων. Η διοργάνωση, στην οποία είναι χορηγός επικοινωνίας οι 4ΤΡΟΧΟΙ, πραγματοποιείται και πάλι στον Αστέρα της Βουλιαγμένης όπου συμμετέχουν περί τα 130 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, ενώ πίσω από την όλη προσπάθεια βρίσκεται ο Δημήτρης Σπυρόπουλος, ο οποίος δραστηριοποιείται στην εμπορία κλασικών οχημάτων.

 

Τόσο τα δημοπρατούμενα οχήματα, όσο και οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές είναι από όλα τα μέρη του κόσμου, αν και το ελληνικό στοιχείο σαφώς είναι ισχυρό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στην εν λόγω δημοπρασία μπορεί κανείς να συναντήσει σπάνιες κατασκευές από τη δεκαετία του 20 μέχρι σήμερα, αλλά και πιο γήινα οχήματα, σαφώς πιο προσιτά στην τσέπη του μέσου Έλληνα συλλέκτη. Οι λάτρεις της αυτοκίνησης προλαβαίνουν να θαυμάσουν από κοντά τα έργα τέχνης πάνω σε 2 και 4 τροχούς, με φόντο το μοναδικό τοπίο της περιοχής, μέχρι το απόγευμα του αυριανού Σαββάτου 14 Ιουνίου. Το αντίτιμο των 30 ευρώ καλύπτει την είσοδο 2 επισκεπτών στους οποίους παρέχεται και ο κατάλογος των δημοπρατούμενων οχημάτων

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!