X
Επικαιρότητα

Διεθνής έκθεση εξοπλισμού Equip Auto

Η διεθνής έκθεση εξοπλισμού «Equip Auto» θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 18 Οκτωβρίου 2009, στο Εκθεσιακό Πάρκο της πρωτεύουσας του φωτός, στο Παρίσι.

Η διεθνής έκθεση εξοπλισμού «Equip Auto» θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 18 Οκτωβρίου 2009, στο Εκθεσιακό Πάρκο της πρωτεύουσας του φωτός, στο Παρίσι.
H Equip Auto έχει εξελιχθεί πλέον σε σημαντικό σταυροδρόμι κατασκευαστών, αντιπροσώπων και επισκευαστών σε αναζήτηση νέων προϊόντων, υπηρεσιών ή εταίρων. Aπό το 2009 επεκτείνεται στα εξαρτήματα και τον εξοπλισμό επισκευής για όλα τα οχήματα εργοταξίου και διαχείρισης εμπορευμάτων, τα αγροτικά οχήματα, τις μαζικές μεταφορές, οδικές και αστικές, καθώς επίσης και τα μηχανοκίνητα δίτροχα. Η Equip Auto 2007 είχε φιλοξενήσει 2.022 εκθέτες και 106.407 επισκέπτες (από τους οποίους 32% από άλλες χώρες). Διοργανώνεται από την Comexposium μαζί με τους εταίρους-μετόχους της, τη Γαλλική Ομοσπονδία Αμαξωμάτων (FFC) και την Ομοσπονδία Βιομηχανιών Εξοπλισμών για Οχήματα (FIEV).
Η έκθεση απευθύνεται κυρίως στους επισκευαστές, κατασκευαστές αμαξωμάτων, διανομείς, αντιπροσώπους καινούργιων και μεταχειρισμένων οχημάτων, διαχειριστές στόλων. Εκτός από το κύριο θέμα της, αξιοποιεί και τις συμπληρωματικές αγορές (δίτροχα, φορτηγά, τρακτέρ, βιομηχανικά οχήματα), που εκπροσωπούνται ήδη καλά στην έκθεση και είναι πεδία ανάπτυξης για τους επαγγελματίες.
Στην EQUIP AUTO θα παρευρεθούν: ACTIA, AD PRODUZIONE, AKEBONO, AUTODISTRIBUTION, AUTOLIA, BORGWARNER, BOSCH, CELETTE, DELPHI, EGI, ELECTRICFIL, EUROPA, EXIDE TECHNOLOGIES, FIDUCIAL INFORMATIQUE, FÖRCH, GEDORE, GROUP AUTO UNION (μαζί με PARTNER’S), GROUPE EVERLOG, GT MOTIVE, HAZET, HUTCHINSON, IGOL France, ISTOBAL, KIEHL, KS PROVAC, MANN+HUMMEL, NGK, RAVAGLIOLI, STAHLWILLE, SPX, TEXA, THULE, TOOLS, TOTAL, UNIL OPAL, VALEO, ZF…
Τέλος, η EQUIP AUTO έπαιζε ανέκαθεν το ρόλο του σημείου αναφοράς του κλάδου και έχει τη στήριξη των επαγγελματικών οργανώσεων (CNPA, FEDA, FFC, FIEV, FNAA, GNCR, GNESA, SIA…) και των εταίρων της έκθεσης (GIPA, IRP AUTO…).
Η έκθεση EQUIP AUTO αφιερώνει μια σημαντική θέση στην καινοτομία. Για την αξιοποίηση αυτού του δυναμικού στην γενική προσφορά της έκθεσης και για την προώθηση των νέων τεχνολογιών των εκθετών, διοργανώνει Διεθνή Βραβεία Καινοτομίας Αυτοκινήτου που απονέμονται από μια διεθνή κριτική επιτροπή 80 δημοσιογράφων από 30 χώρες.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!