X
Επικαιρότητα

DAF XF 105

H Panergon AE, μέλος του ομίλου εταιρειών Σφακιανάκη και αντιπρόσωπος της DAF Trucks NV στη χώρα μας, διοργάνωσε την πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου DAF «XF105» στην ελληνική αγορά.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, 11 Μαρτίου & την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις της Volvo Autoforum-Cadillac Hellas, επίσης θυγατρικής του ομίλου εταιρειών Σφακιανάκη.
Η Panergon AE παρουσίασε τη ναυαρχίδα της DAF Trucks στη Βόρεια Ελλάδα. Το νέο μοντέλο, αποτελεί επέκταση της γκάμας της DAF, με νέα εξωτερική σχεδίαση και ανασχεδιασμένο εσωτερικό καμπίνας, νέα διάταξη πλαισίου και το νέο κινητήρα 12.9 λίτρων PACCAR MX, διαθέσιμο με προδιαγραφές Euro 5. Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί για διάρκεια ζωής 1.6 εκατομμυρίων χιλιομέτρων, ενώ εξασφαλίζει έως και 4% επιπλέον οικονομία καυσίμου.
Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επιχειρηματίες και επαγγελματίες οδηγοί της Βόρειας Ελλάδας διαπίστωσαν τα νέα πρότυπα ποιότητας, απόδοσης και επιδόσεων, καθώς επίσης και σχεδίασης του εσωτερικού, άνεσης και εργονομίας του XF105.
Παράλληλα, οι επισκέπτες της εκδήλωσης της Panergon AE γνώρισαν από κοντά τη γκάμα λεωφορείων της εταιρείας. Εκτός από το Axial της VDL Berkhof ήταν διαθέσιμα επίσης, το 12μετρο λεωφορείο της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ καθώς και τα νέα λεωφορεία της TEMSA που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα Diamond 14.1m, Safari HD 12.9m και Opalin 8.4m.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!