X
Επικαιρότητα

Citroen Hypnos

Στον «ύπνο» σκοπεύει να πιάσει η Citroen το κοινό της έκθεσης του Παρισιού, με την παρουσίαση του πρωτότυπου Hypnos.

Στον «ύπνο» σκοπεύει να πιάσει η Citroen το κοινό με την παρουσίαση του πρωτότυπου Hypnos. Ταυτόχρονα πιστεύει ότι εάν τελικά περάσει στην παραγωγή θα ανοίξει νέους δρόμους σε μια κατηγορία ξεχωριστών αυτοκινήτων. Βέβαια, αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τα προσχέδια και τις πρώτες φωτογραφίες, θα εντοπίσει πιθανότατα αρκετές ομοιότητες με τη Χ6 της BMW.
Ακολουθώντας την πλειονότητα των πρωτότυπων αυτοκινήτων που παρουσιάζονται στις μέρες μας, το Hypnos δίνει έμφαση στη χαμηλή κατανάλωση και στο περιβάλλον. Ο υβριδικός κινητήρας με την εξελιγμένη τεχνολογία που κρύβεται κάτω από το καπό του, υπόσχεται 200 ίππους, με την κατανάλωση να περιορίζεται στα 4,5 λίτρα/100χλμ. και τις εκπομπές CO2 στα 120 γρ./χλμ. Αν μη τι άλλο, οι τιμές είναι εντυπωσιακές.
Η Citroen φιλοδοξεί να προσφέρει με το Hypnos το συνδυασμό της εμφάνισης ενός κουπέ, με τις ανέσεις ενός σεντάν και τους χώρους ενός SUV. Τα μάτια θα είναι σίγουρα στραμμένα επάνω του κατά την επίσημη παρουσίαση που θα λάβει χώρα στις 2 Οκτωβρίου, στο Σαλόνι του Παρισιού.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!