X
Επικαιρότητα

Citroen C2 1.6 VTS

Στην διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά η σπορ έκδοση του C2, με κινητήρα 1.6 λίτρων και ισχύ 125 ίππων

Η Citroën συμμετέχει στην 69η διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης με δυναμικό τρόπο, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά μία σπορ έκδοση του Citroën C2: To νέο «C2 VTS 1.6» των 125 ίππων. Η προσθήκη αυτής της έκδοσης είναι μία φυσιολογική και από πολλούς αναμενόμενη εξέλιξη της γκάμας του C2. Το C2 VTS παίρνει τη δική του θέση δίπλα στις εκδόσεις κι έρχεται για να συνεχίσει την επιτυχία του προκατόχου του, του «Saxo VTS». Το C2 VTS είναι εξοπλισμένο με τον νέο κινητήρα 1.6i 16V 125 ίππων και συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Αυτός ο κινητήρας είναι προορισμένος για υψηλές επιδόσεις και συνδυάζεται με ένα συμπαγές, σταθερό, αξιόπιστο και ζυγισμένο σασί.

Το εξωτερικό στυλ αυτής της νέας έκδοσης υπογραμμίζει το σπορτίφ χαρακτήρα του αμαξώματος του Citroen C2. Πολλά από τα εξωτερικά μέρη-όπως ο μπροστινός προφυλακτήρας, τα περιμετρικά spoiler- είναι βαμμένα στο χρώμα του αυτοκινήτου, προσθέτοντας μία ακόμη σπορ πινελιά στο σύνολο. Η ισχυρή προσωπικότητα του αυτοκινήτου τονίζεται επίσης από τις ζάντες κράματος αλουμινίου, την εξάτμιση χρωμίου και το λογότυπο VTS. Η καμπίνα των επιβατών παρουσιάζει μία μοντέρνα σπορ αισθητική και αποτελείται από bucket καθίσματα, διαφανή χερούλια στις πόρτες, δερμάτινο τιμόνι και πεντάλ από αλουμίνιο.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!