X
Επικαιρότητα

Citroen C1

Πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του νέου μικρού μοντέλου της γαλλικής εταιρείας στην 70η διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη, από τις 10 ως τις 18 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της 70ης διεθνούς έκθεσης θα κάνει την πρώτη πανελλήνια εμφάνισή του το νέο μοντέλο της Citroën, το C1, που κατασκευάζεται στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της ΤPCA στην Τσεχία.

To νέο μοντέλο, που έρχεται να προστεθεί στη βάση της γκάμας των επιβατικών αυτοκινήτων της εταιρείας, θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τους προσεχείς μήνες, αλλά οι επισκέπτες της Δ.Ε.Θ θα έχουν τη δυνατότητα να το δουν από κοντά, πρώτοι και για λίγες ημέρες, σε όλες του τις εκδόσεις και σε μία πρωτότυπη παρουσίαση, που αντανακλά τον νεανικό χαρακτήρα του νέου μοντέλου.

Η συμμετοχή της Citroën θα πραγματοποιηθεί με ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα έκτασης 950 τ.μ., στο οποίο η εταιρεία θα παρουσιάσει την πλήρη γκάμα των επιβατικών αλλά και των επαγγελματικών της αυτοκινήτων.

Όλα τα μοντέλα της Citroën: C1, C2, C3, C3 X-TR, C3 Pluriel, τα νέα C4 hatchback και C4 coupe, το νέο C5, Χsara Picasso, C8, Βerlingo Multispace και Berlingo van, το C2 Entreprise και τέλος τα Jumper και Jumpy θα είναι στη διάθεσή των επισκεπτών της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για δέκα περίπου ημέρες.

Για να καλύψει και τις ανάγκες της Δ.Ε.Θ, η Citroën Eλλάς αποφάσισε την παράταση του χρηματοδοτικού της προγράμματος που προβλέπει 1η δόση το 2007 άτοκα για αγορά οποιουδήποτε επιβατικού αυτοκινήτου Citroën.

Ειδικά για τους επισκέπτες της Δ.Ε.Θ. η Citroën Eλλάς αποφάσισε επίσης την επέκταση της προωθητικής της πολιτικής, που προβλέπει επιστροφή μέχρι και 2.000 ευρώ με την αγορά οποιουδήποτε επαγγελματικού αυτοκινήτου της εταιρείας κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!