top icon
Επικαιρότητα

Citroen C Metisse concept car

Στην έκθεση αυτοκινήτου που θα ανοίξει τις πύλες της στα τέλη Σεπτέμβρη στο Παρίσι, η Citroen θα παρουσιάσει ένα νέο concept car με την ονομασία «C-Metisse».
 
Το 4θυρο αυτοκίνητο με τα coupe χαρακτηριστικά ακολουθεί σχεδιαστικά το στιλ «flamboyant», που «εξαφανίζει» οπτικά την απόσταση μεταξύ των εμπρός και των πίσω τροχών, ενώ οι πολύ εντυπωσιακές πόρτες του ανοίγουν προς τα επάνω.
 
Εκτός των άλλων, το «C-Metisse» εφοδιάζεται με HDi V6 πετρελαιοκινητήρα που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες στους πίσω τροχούς, αποκτώντας έτσι χαρακτήρα υβριδικού οχήματος και δείχνοντας τον δημιουργικό προβληματισμό της γαλλικής εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος.
 
O diesel κινητήρας έχει απόδοση 208 ίππων και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.
 
Οι επιδόσεις που υπόσχεται το «C-Metisse» είναι εξαιρετικές, αφού καλύπτει τα 100 χιλιόμετρα από στάση σε 6.2 δευτερόλεπτα, ενώ η ανώτατη ταχύτητά του είναι 250 χιλιόμετρα την ώρα.
 
Το εσωτερικό του αυτοκινητού έχει «αεροπορική» προσωπικότητα, ενώ το μακρύ καπό και τα σχεδιαστικά στοιχεία της μεγάλης μάσκας του προσδίδουν σαφώς τα αντιπροσωπευτικά στοιχεία μιας «κλασικής» Citroen.
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μήκος: 4,74 μ.
Πλάτος: 2,0 μ.
Ύψος: 1,24 μ.
Βάρος: 1.400 κιλά
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ