top icon
Επικαιρότητα

Chevrolet Volt MPV5 Concept

Λίγους μόλις μήνες πριν την έναρξη παραγωγής του 4θυρου Volt, η Chevrolet παρουσιάζει στην Έκθεση του Πεκίνου την πολυμορφική έκδοση του μοντέλου υπό τη μορφή πρωτοτύπου.

Λίγους μόλις μήνες πριν την έναρξη παραγωγής του 4θυρου Volt, η Chevrolet παρουσιάζει στην Έκθεση του Πεκίνου την πολυμορφική έκδοση του μοντέλου υπό τη μορφή πρωτοτύπου.
 
Όπως αποτυπώνεται και στις επίσημες φωτογραφίες της εταιρείας, πρόκειται για ένα μοντέλο της κατηγορίας crossover, με έντονα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και χρηστικό χαρακτήρα, που συνδυάζει την άνεση στις μετακινήσεις μιας οικογένειας με τον οικολογικό χαρακτήρα και τις περιορισμένες εκπομπές ρύπων. Με μήκος σχεδόν 4,6 μέτρων και μεταξόνιο 2,76 μέτρα, το MPV5 υπόσχεται ότι θα εξασφαλίζει άπλετους χώρους στους πέντε επιβάτες του φιλοξενώντας την ίδια στιγμή αποσκευές με χωρητικότητα από 864 έως και 1.764 λίτρα, ανάλογα με την αναδίπλωση ή μη των πίσω καθισμάτων του.
 
Κάτω από τις επιβλητικές γραμμές του αυτοκινήτου κρύβεται το γνώριμο υβριδικό σύστημα κίνησης της General Motors, το οποίο αποτελείται από έναν σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα και μια συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου, καθώς και έναν κινητήρα βενζίνης 1,4 λίτρων. Η συνδυασμένη ισχύς των δύο αυτών μονάδων ανέρχεται και στην περίπτωση του MPV5 στους 150 ίππους. Σύμφωνα με την Chevrolet, το πολυμορφικό μοντέλο της Chevrolet μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με τη βοήθεια των συσσωρευτών ενέργειας για απόσταση 51,5 χλμ. (πλήρης φόρτιση), ενώ, από εκεί και πέρα, σε συνδυασμό με την ισχύ που παρέχει ο 4κύλινδρος κινητήρας του, συνολικά για 482 χλμ._Χ.Α.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ