top icon
Επικαιρότητα

Chevrolet Camaro: Πρώτη στα σπορ οχήματα στις ΗΠΑ

Η Chevrolet Camaro αναδείχθηκε σε best seller της αμερικανικής αγοράς σπορ αυτοκινήτων, το πρώτο πλήρες έτος πωλήσεων του μοντέλου.

Η Chevrolet Camaro αναδείχθηκε σε best seller της αμερικανικής αγοράς σπορ αυτοκινήτων, το πρώτο πλήρες έτος πωλήσεων του μοντέλου. Από το Μάιο του 2009 μέχρι το Μάιο του 2010, η Camaro κατέγραψε συνολικές πωλήσεις 100.000 αυτοκινήτων, ξεπερνώντας τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της κατά 20.000 μονάδες. Η Camaro κατέχει πλέον το 45% της αμερικανικής αγοράς στην κατηγορία σπορ αυτοκινήτων.
 
Σύμφωνα με τον John Fitzpatrick, marketing manager της Chevrolet Camaro, η επιτυχία οφείλεται στην απήχηση της Camaro τόσο στους πιστούς οπαδούς της εταιρείας, όσο και σε νέους πελάτες. «Όταν ξεκίνησαν οι πωλήσεις της νέας Camaro οι αγοραστές ήταν κυρίως ιδιοκτήτες Chevrolet ή ενθουσιώδεις οπαδοί της Camaro, οι οποίοι είχαν ήδη ένα μοντέλο προηγούμενης γενιάς. Σήμερα, περίπου οι μισοί από τους αγοραστές της νέας Camaro είναι νέοι στην εταιρεία», δήλωσε ο Fitzpatrick.
 
Οι πωλήσεις Camaro εκτός Αμερικής αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά, καθώς η Chevrolet αυξάνει την παραγωγή για να διευκολύνει τις εξαγωγές προς τις μεγαλύτερες αγορές της Chevrolet, όπως Βραζιλία, Κίνα, Ρωσία, Νότια Κορέα. Στην Ευρώπη, τα μοντέλα Camaro coupe και cabrio θα προστεθούν στη γκάμα της Chevrolet, την άνοιξη του 2011.­_Σπ.Χατ.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ