X
Επικαιρότητα

Cherry China cars: στην Ελλάδα από το 2007…

Είδηση προέκυψε στο συνέδριο του Εconomist, που διεξάγεται στα πλαίσια της 6ης διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Αθήνας: ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης ανακοίνωσε, εκ μέρους του ομωνύμου Ομίλου Επιχειρήσεων, την έναρξη της εισαγωγής στη χώρα μας από το 2007 των αυτοκινήτων της κινεζικής βιομηχανίας Cherry.  

Όπως δήλωσε προς τους παρισταμένους η εμπλοκή της Cherry στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί αρχικά με 2-3 μοντέλα, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν κι άλλα. Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Συγγελίδης, αυτά τα αυτοκίνητα θα είναι εντελώς νέα και την ευθύνη του σχεδιασμού τους θα έχουν οι γνωστοί ευρωπαϊκοί οίκοι Bertone και Pininfarina.   Υπενθυμίζουμε ότι η Cherry είναι η δεύτερη κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία που πρόκειται να εισέλθει στην ελληνική αγορά, μετά την Jiangling, της οποίας το «τζιπ» θα εισάγεται στη χώρα μας μέσω της Dealmotors από την άνοιξη του 2006.

Η υποδομή που έχει ήδη δημιουργήσει ο Όμιλος Συγγελίδη στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες και η εμπειρία που έχει αποκομίσει δίνουν ευοίωνες προοπτικές στην Cherry, για μια καλή εμπορική σταδιοδρομία. Άλλωστε, όπως ειπώθηκε, ο Όμιλος θα έχει τον πρώτο λόγο στην εκπροσώπηση της Cherry και στις χώρες των Βαλκανίων, ενώ αναμένεται να εμπλακεί και σε ναυτιλιακές δραστηριότητες στην Κίνα. 

   

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!