X
Επικαιρότητα

Chang’ an Automotive

Δύο concept cars παρουσιάζει η θυγατρική εταιρεία της Suzuki στο «Auto China 2004» (9 –16 Ιουνίου στο Πεκίνο)

Η έκθεση «Auto China 2004» πραγματοποιείται από τις 9 ως τις 16 Ιουνίου στο Πεκίνο. Η μεγάλη σημασία της, πιστοποιείται από το γεγονός της συμμετοχής 30 διεθνών αυτοκινητοβιομηχανιών και 260 κατασκευαστών ανταλλακτικών ενώ, συνολικά, οι εκθέτες που συμμετέχουν ξεπερνούν τους… 1.200. Την περσινή χρονιά, την έκθεση επισκέφτηκαν περισσότερα από 410.000 άτομα, ενώ φέτος αναμένεται μεγάλη αύξηση του αριθμού αυτού.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών αναλυτών, η αγορά αυτοκινήτου της Κίνας αναμένεται να ξεπεράσει σε πωλήσεις ακόμα και αυτή της Ιαπωνίας μέχρι το 2010. Η διείσδυση της Suzuki στην αγορά της Κίνας, με την δυναμική που αυτή έχει, αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός και μια επένδυση για το μέλλον της, καθώς όλοι οι κατασκευαστές επιδίδονται σταδιακά σε αγώνα για την απόσπαση μεριδίων πωλήσεων στην πολυανθρωπότερη χώρα του κόσμου.

Η Suzuki δραστηριοποιείται στην κατασκευή αυτοκινήτων στην Κίνα μέσω των θυγατρικών της εργοστασίων Chongqing Changan Suzuki Automobile Co, Jiangxi Changhe Suzuki Automobile Co και του τοπικού Chongqing Changan Automobile Co. Την περσινή χρονιά παρήχθησαν στα τρία εργοστάσια 360.000 οχήματα, αριθμός που σηματοδοτεί αύξηση 112% σε σχέση με το 2002.

Στον εκθεσιακό χώρο της «Chang’an Automotive» στην έκθεση του Πεκίνου οι επισκέπτες θα δούν τα concept cars «Jiangxi River Sturgeon» και «Chinese Dragon». Το πρώτο αποτελεί την μελέτη ενός μελλοντικού MPV, ενώ το δεύτερο είναι ένα πολύ όμορφο roadster, με V8 κινητήρα 3.2 λίτρων.

Ύστερα από όλα αυτά, είναι πια φανερό πως «ο δράκος της Ασίας» ξύπνησε από τον μακραίωνο λήθαργό του και θα διεκδικήσει τη θέση που πιστεύει πως του αξίζει στην παγκόσμια οικονομία. Προετοιμαστείτε και για μεγάλες αλλαγές, σε σχέση με τα μέχρι τώρα δεδομένα, στην βιομηχανία του αυτοκινήτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!