top icon
Επικαιρότητα

Castrol Professional

Nέα σειρά υπηρεσιών για τις εξουσιοδοτημένες μονάδες, με την παρουσίαση της επαγγελματικής πρότασης «Castrol Professional» και του νέου λιπαντικού «EDGE Professional».

Η νέα επαγγελματική πρόταση Castrol Professional για τις εξουσιοδοτημένες μονάδες θα αρχίσει να υλοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο από τον Ιούνιο του 2011. Αυτή περιλαμβάνει προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν άμεσα την εξυπηρέτηση των πελατών και κατ’ επέκταση ενισχύουν την κερδοφορία της αντιπροσωπείας. Στο επίκεντρο αυτής της νέας επαγγελματικής πρότασης βρίσκεται ένα νέο λιπαντικό, το «EDGE Professional» το καλύτερο μέχρι στιγμής της Castrol.
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας η μέση πίεση λειτουργίας των κινητήρων υπερδιπλασιάστηκε, ενώ και η διακύμανση των πιέσεων εμφανίζει πιο ακραίες οριακές τιμές. Η απάντηση της Castrol είναι το νέο «EDGE Professional». Περιέχει την τεχνολογία «Fluid Strength Technology», ένα τεχνολογικό σύστημα που ενισχύει επιλεκτικά και ενεργά το λιπαντικό όταν οι συνθήκες λειτουργίας του κινητήρα το απαιτούν. Επιστημονικές δοκιμές από ανεξάρτητα εργαστήρια και ερευνητικά κέντρα δείχνουν ότι το Castrol «EDGE Professional» είναι έως και 40% ισχυρότερο στη μείωση επαφής μετάλλου με μέταλλο στη μηχανή, σε σύγκριση με τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή, βελτιώνοντας την απόδοση του κινητήρα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.
 
Ήδη με το ξεκίνημα της πορείας του, το νέο Castrol EDGE Professional αποτελεί τη μοναδική σύσταση για χρήση σε παγκόσμιο επίπεδο από τις Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, MINI, SEAT, Skoda, Volvo και Volkswagen. Η Castrol συνεργάζεται στενά σε ερευνητικό και τεχνολογικό επίπεδο με αυτή την πληθώρα κατασκευαστών οχημάτων για την από κοινού ανάπτυξη των προϊόντων λίπανσης των κινητήρων τους, την εργοστασιακή τους πλήρωση με λιπαντικά και την εξεύρεση ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών μετά την πώληση των οχημάτων τους.
 
Το Castrol «EDGE Professional» διατίθεται αποκλειστικά στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους αυτοκινήτων, που επιθυμούν να βρεθούν σε θέση να προσφέρουν μια διαφοροποιημένη προσφορά και μια πλήρη σειρά προϊόντων στους πελάτες τους με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτησή τους. Το Castrol «EDGE Professional» μικρο-φιλτράρεται στο ίδιο επίπεδο που απαιτείται από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, κατά την εργοστασιακή πλήρωση των οχημάτων τους. Διαθέτει επίσης ένα φθορίζοντα χρωματισμό κάτω από υπεριώδη φωτισμό -«σφραγίδα γνησιότητας»– που καταδεικνύει τόσο στο προσωπικό της αντιπροσωπείας όσο και στον αυτοκινητιστή την προέλευση και την καταλληλότητα του προϊόντος.
 
Για την υποστήριξη του λανσαρίσματος του «EDGE Professional» και στο πλαίσιο της νέας επαγγελματικής πρότασης Castrol Professional, έχει αναπτυχθεί μία σειρά από προγράμματα after sales τα οποία εστιάζονται στην περαιτέρω βελτίωση της εικόνας και της κερδοφορίας μιας εξουσιοδοτημένης μονάδας. Συγκεκριμένα, για την εξασφάλιση της επαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού που έρχεται σε καθημερινή επαφή με τον πελάτη, έχει αναπτυχθεί ένα online εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελούμενο από διακριτές ενότητες, που παρέχει τεχνολογική εκπαίδευση στα λιπαντικά αλλά και τεχνικές για την πώληση της πρόσθετης αξίας από τη χρήση αυτών των premium λιπαντικών στον καταναλωτή. Το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο χωρίς καμία επιβάρυνση προς όλο το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μονάδων που χρησιμοποιεί αποκλειστικά EDGE Professional.
 
Παράλληλα, η επαγγελματική πρόταση «Castrol Professional» παρέχει μια ακόμη σειρά προγραμμάτων επιχειρησιακής βελτίωσης των αντιπροσωπειών. Ενδεικτικά αναφέρονται το πρόγραμμα εκπαίδευσης του προσωπικού υποδοχής «Red Carpet», η εφαρμογή διαχείρισης βάσης δεδομένων πελατών και εξειδικευμένης επικοινωνίας «E Contact» (ομαδικής ή «one-on-one») και το σύστημα παραμετρικής εκτέλεσης εργασιών στο όχημα «Electronic Visual Health Check».

Τα επόμενα πέντε χρόνια, η Castrol πρόκειται να επενδύσει εκατομμύρια δολάρια στην προώθηση του EDGE Castrol σε όλο τον κόσμο, μέσω των αθλητικών χορηγιών και της τηλεοπτικής, ψηφιακής και έντυπης διαφήμισης, με στόχο την «εκπαίδευση» του καταναλωτή σχετικά με το Castrol EDGE και τα πλεονεκτήματά του. Εκατομμύρια αυτοκινητιστών θα γνωρίσουν το νέο προϊόν μέσω του διεθνούς ποδοσφαίρου (του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος EURO 2012 και του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA 2014), του Αμερικάνικου ποδόσφαιρου (NFL), της ελίτ του μηχανοκίνητου αθλητισμού (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, Ράλι Ντακάρ και Αγώνας 24 Ωρών του Le Mans), και μέσω του ICC κρίκετ στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ