top icon
Επικαιρότητα

BMW X3 facelift

H γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία, καθώς και τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες, για την σημαντικά ανανεωμένη Χ3.

Το ανανεωμένο μοντέλο διακρίνεται από τους νέους προφυλακτήρες, την αναθεωρημένη μάσκα και τους αναμορφωμένους προβολείς. Το crossover της BMW θα διατίθεται και με αρκετά νέα εξωτερικά χρώματα, επανασχεδιασμένους καθρέφτες και ζάντες αλουμινίου. Οι εσωτερικές αλλαγές είναι περιορισμένες, αλλά περιλαμβάνουν αναθεωρημένη ταπετσαρία και νέες ποτηροθήκες. Υπάρχει επίσης αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Οι αγοραστές της θα μπορούν επίσης να την παραγγείλουν με πακέτο M-Sport, το οποίο περιλαμβάνει αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος, ζάντες αλουμινίου 18-20 ιντσών, σπορ καθίσματα, ανθρακί επένδυση οροφής και διαφορετικές ρυθμίσεις σπορ ανάρτησης.

Κάτω από το καπό, υπάρχει μια νέα γενιά τετρακύλινδρων δίλιτρων πετρελαιοκινητήρων. Για παράδειγμα, στην X3 xDrive20d η ισχύς ανεβαίνει πλέον στους 190 ίππους από τους 184, ενώ η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα ολοκληρώνεται σε 8,1 δευτερόλεπτα. Υπάρχει επίσης, εφοδιασμένη με ελαστικά χαμηλής αντίστασης, κύλισης μια φιλική προς το περιβάλλον X3 sDrive18d, που έχει κίνηση στους πίσω τροχούς και ένα κινητήρα turbodiesel δύο λίτρων με ισχύ 150 ίππων. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο να καταναλώνει κατά μέσο όρο 5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, με εκπομπές CO2 131 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο. Η ανανεωμένη BMW X3 θα είναι διαθέσιμη, στις ανά τον κόσμο αγορές, από την άνοιξη.




 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ