top icon
Επικαιρότητα

BMW M4 Convertible

Στο Goodwood Festival of Speed θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση η M4 Convertible, της οποίας τα πρώτα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική εταιρεία.

Στο Goodwood Festival of Speed (26-28 Ιουνίου) θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση η M4 Convertible, της οποίας τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική εταιρεία. Η ανοιχτή Μ4 παίρνει κίνηση από τον τρίλιτρο εξακύλινδρο σε σειρά turbo των 423 ίππων, με τον οποίο επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ η ταχύτητά της περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χιλιόμετρα την ώρα.


Το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.750 κιλά, 250 περισσότερα από την κλειστή Μ4, από την οποία στο 0-100 χλμ./ώρα υπολείπεται κατά μόλις 0,3 δευτερόλεπτα. Οι εμπομπές CO2 του μοντέλου ανέρχονται σε 203 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο. Η Μ4 Convertible διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και τρία προγράμματα οδήγησης (Comfort, Sport and Sport+). Η οροφή της δραστηριοποιείται σε 20 δευτερόλεπτα.

Στον βασικό εξοπλισμό της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αισθητήρες στάθμευσης, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και ζάντες αλουμινίου διαστάσεων 19 ιντσών. Στις αίθουσες πωλήσεων θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του 2014.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ