X
Επικαιρότητα

BMW 5 Series Gran Turismo

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες επίσημες πληροφορίες και οι πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου της BMW, της Series 5 Gran Turismo.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες επίσημες πληροφορίες και οι πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου της BMW, της Series 5 GT, που φιλοδοξεί με την παρουσία της να ιδρύσει μια νέα υποκατηγορία στην κλάση των αυτοκινήτων υψηλού κύρους.
Η γκάμα της Series 5 GT ξεκινά από ένα τρίλιτρο turbodiesel κινητήρα, ισχύος 245 ίππων με 55 χλγμ. ροπής και μέση κατανάλωση 6,5 λτ./100 χλμ, του οποίου οι εκπομπές CO2 στην ατμόσφαιρα ανέρχονται σε 173 γρ./χλμ (530d).
Για τη συνέχεια και στην έκδοση 535i θα εφαρμοστεί ο τρίλιτρος εξακύλιδρος TwinPower turbo των 306 ίππων, με τα 40,8 χλγμ. ροπής. Στην 550i προβλέπεται ο twin-turbo V8 βενζινοκινητήρας των των 4.4 λίτρων, ισχύος 407 ίππων, με ροπή που ανέρχεται στα 61,1 χλγμ.
Η ΒΜW θα εξοπλίσει το νέο της μοντέλο με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των 8 σχέσεων, που μέχρι στιγμής χρησιμοποιεί η 12κύλινδρη 760i.
Κατά τα λοιπά, από το αυτοκίνητο δε θα λείπουν τα γνωστά ηλεκτρονικά καλούδια (iDrive με οθόνη 10.2 ιντσών, ConnectDrive, Lane Departure Warning, Lane Change Warning, κάμερα υποβοήθησης στάθμευσης κλπ)._Σπ.Χατ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!