X
Επικαιρότητα

BMW 4 Series Coupe Concept

H νέα δίθυρη BMW παρουσιάζεται στην Έκθεση του Ντιτρόιτ και με την αλλαγή του ονόματος από «3» σε «4» υπόσχεται και αύξηση επί της ουσίας.

Για πολλά χρόνια το προβάδισμα ανήκε στη Σειρά 3 Coupe, αλλά εν τω μεταξύ έχει εισχωρήσει και η Audi στο παιχνίδι. Για να διατηρήσουν, λοιπόν, οι Βαυαροί την «κυριαρχία» τους αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα για αντεπίθεση. H νέα 2θυρη BMW παρουσιάζεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ και με την αλλαγή του ονόματος από «3» σε «4», η καινούργια Σειρά της BMW υπόσχεται και αύξηση επί της ουσίας, αφού το Μόναχο βλέπει πλέον τις ΗΠΑ ως τη σημαντικότερη αγορά του.


 

Οι μυώδεις καμπύλες στο πίσω τμήμα του αμαξώματος μαρτυρούν την καινούργια αντίληψη της BMW. Η εποχή των ήπιων, κομψών, μεσαίων κουπέ ανήκει στο παρελθόν για τους Βαυαρούς. Τα διαφορετικά πίσω φώτα και το χείλος στην πίσω πόρτα, που επεκτείνεται και στους «ώμους» του αμαξώματος, τονίζουν ακόμα περισσότερο το αυξημένο πλάτος του νέου κουπέ. 


 

Η Σειρά 4 αναμένεται να κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ ακριβότερα από τη Σειρά 3. Η «4άρα» θα ξεκινήσει την εμπορική καριέρα της το φθινόπωρο του 2013, διαθέσιμη αρχικά σε 420d (184 ίπποι), 428i (245 ίπποι) και 435i (306 ίπποι). Αργότερα θα ακολουθήσουν οι 6κύλινδροι ντίζελ κινητήρες και η «καυτή» έκδοση Μ4. 


 

Την άνοιξη του 2014 θα έρθει και η Σειρά 4 Cabrio, ξανά με μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή. Η οικογένεια της Σειράς 4 θα ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2014 με την «4άρα» GranCoupe, ένα χαμηλό 4θυρο μοντέλο στα πρότυπα της Σειράς 6 GranCoupe.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!