X
Επικαιρότητα

Bentley: η καλύτερη χρονιά της ιστορίας της

Η μεγάλη άνοδος της Bentley σε αναπτυσσόμενες και παραδοσιακές αγορές τη φέρνουν για πρώτη φορά σε πενταψήφιο αριθμό πωλήσεων. Με 10.014 πωλήσεις αυτοκινήτων παγκοσμίως, η Bentley ολοκλήρωσε την καλύτερη χρονιά στην ιστορία της. Ο συνολικός όγκος πωλήσεων αυξήθηκε κατά 7%, με άνοδο σε όλες σχεδόν τις μεγάλες αγορές: +7% στην Ευρώπη, +7% στη Μ. Βρετανία, +4% στη Β. Αμερική, +93% στην Κίνα και +18% στην υπόλοιπη Ασία.
Στην Ευρώπη μάλιστα σημειώθηκε νέο ρεκόρ πωλήσεων με 2.166 καινούριες Bentley. Στην επίτευξη αυτού του ρεκόρ συνέβαλλε καθοριστικά η πορεία νέων, διαρκώς αναπτυσσόμενων αγορών. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα οφείλονται στην ανοδική πορεία της Continental, αλλά και της Arnage. Η επιτυχής παρουσίαση της ανοιχτής Azure, οδήγησε σε αύξηση των πωλήσεων της σειράς Arnage κατά 44%, ενώ στην πρώτη πλήρη χρονιά στην αγορά της Continental GT Convertible, οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 57%.
«Αυτή είναι μια χρονιά-ορόσημο για τη Bentley», δήλωσε ο Στιούαρτ Μακ Κάλοχ, μέλος του ΔΣ της Bentley, υπεύθυνος για Πωλήσεις και Marketing. «Συνδυάζοντας την σύγχρονη τεχνολογία με την χειροποίητη κατασκευή και την προσωπική διαμόρφωση κάθε αυτοκινήτου, η Bentley απολαμβάνει ηγετική θέση στην κατηγορία των πολυτελών οχημάτων και αναμένει να διατηρήσει αυτή τη θέση στο μέλλον».
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!