X
Επικαιρότητα

Αύξηση παραγωγής για τη Honda Ευρώπης

Η Honda Motor Europe ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αυξήσει την παραγωγή των αυτοκινήτων στο εργοστάσιο του Swindon στη Μεγάλη Βρετανία, φτάνοντας στα 250.000 αυτοκίνητα το χρόνο, μέσα στο 2007. Για την πραγματοποίηση αυτής της αύξησης θα δημιουργηθούν 700 νέες θέσεις εργασίας, πέρα από τις 4.200 που ήδη υπάρχουν.
Η ετήσια παραγωγή των 250.000 αυτοκινήτων αντιπροσωπεύει την χρήση του εργοστασίου της Honda σε πλήρη παραγωγική ικανότητα. Το εργοστάσιο μέχρι στιγμής λειτουργεί στα τρία τέταρτα της μέγιστης παραγωγικότητάς του, με μόνο την μία από τις δύο γραμμές παραγωγής να έχει διπλή βάρδια. Η αύξηση της παραγωγής θα δημιουργηθεί με την προσθήκη μίας δεύτερης βάρδιας και στην άλλη γραμμή παραγωγής. 
Η απαίτηση της επιπλέον παραγωγής προκύπτει κυρίως από τη ζήτηση της ευρωπαϊκής αγοράς για τα νέα μοντέλα Civic, τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά στην HUM.  Επιπλέον, το νέο Honda CR-V, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, που θα κατασκευάζεται στο Swindon και θα διατίθεται στην Ευρωπαϊκή αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2007, κάνει αισθητή την ανάγκη για αύξηση της παραγωγής στο εργοστάσιο στην Μεγάλη Βρετανία.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!