X
Επικαιρότητα

Αυξημένο ενδιαφέρον για το Audi A1

Το αγοραστικό ενδιαφέρον για το νέο Audi A1, η επίσημη τιμή του οποίου ανακοιώθηκε ήδη στη Μ. Βρετανία, εκτιμάται ότι θα υπερβεί τις 50.000 μονάδες για το υπόλοιπο της χρονιάς που ήδη διανύουμε.

Το αγοραστικό ενδιαφέρον για το νέο Audi A1 εκτιμάται ότι θα υπερβεί τις 50.000 μονάδες για το υπόλοιπο της χρονιάς που ήδη διανύουμε.
Παρά τον… αισιόδοξο αρχικό σχεδιασμό της εταιρείας, η ζήτηση για το νέο σουπερ μινι της Audi αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και κατ’ επέκταση την παραγωγική ικανότητα της τελευταίας, η οποία, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, θα αγγίξει μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας χρονιάς τις 50.000 μονάδες. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, με βάση την αυξημένη αυτή ζήτηση, για το 2011 η Audi σκοπεύει να αυξήσει την παραγωγή του μοντέλου στις 80.000 μονάδες «σταθεροποιώντας» την εν τέλει το 2012, στις 100.000 μονάδες ετησίως.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και η εκτίμηση των ιθυνόντων της γερμανικής φίρμας σύμφωνα με την οποία το 90% του κοινού που εξεδήλωσε ενδιαφέρον σχετικά με την απόκτηση του νέου Α1 ουδέποτε είχε στην κατοχή του κάποιο μοντέλο της Audi.
Υπενθυμίζουμε πως το νέο Audi A1 θα διατίθεται στη χώρα μας περί τα τέλη του καλοκαιριού στις βενζινοκίνητες εκδόσεις 1,2 TSi και 1,4 TSi, με ισχύ 85 και 120 ίππους αντίστοιχα και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στις Βρυξέλες με ρυθμό 500 μονάδων ημερησίως.
Ενδεικτικά, για να έχετε μια πρώτη αίσθηση όσον αφορά το κόστος κτίσης, η τιμή της βασικής έκδοσης 1.2 TSi SE αυτή τη στιγμή στη Μ. Βρετανία (σ.σ.: πρόκειται για τη μοναδική έως τώρα επίσημη τιμή πώλησης του μοντέλου) είναι 13.145 λίρες, όπερ σημαίνει περί τα 15.200 ευρώ. Για την μεγαλύτερη τώρα έκδοση, η τιμή εκκίνησης ορίστηκε αντιστοίχως στα 21.150 ευρώ (18.280 λίρες). _Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!