X
Επικαιρότητα

«Αυτοκίνηση 2006»

H Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2006» θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού. Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από τις 12:30, η Έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για τους εκπροσώπους του τύπου και τους εμπορικούς επισκέπτες. Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα, στις 19:00.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι τις καθημερινές από τις 4 το απόγευμα ως τις 10 το βράδι, ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδι. Το εισιτήριο για τους επισκέπτες θα είναι 9 ευρώ. 
Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε δεύτερο χρόνο και δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις αντιπροσωπείες και τα κάθετα συγκροτήματα καθώς και στις εταιρίες αξεσουάρ, ανταλλακτικών, παροχής υπηρεσιών, να παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους αλλά και τις νέες εξελίξεις στην αγορά του αυτοκινήτου.
Μία νέα εποχή ξεκινά από φέτος για το θεσμό της Έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ», με τη συνεργασία της για πρώτη φορά με την ΕΧΡΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ.
TOP CARS
Ξεχωριστή θέση θα έχουν και φέτος στην Έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2006, τα TOP CARS. Μια ιδιαίτερη κατηγορία αυτοκινήτων που απευθύνονται στο ανάλογο κοινό της, θα παρουσιασθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 600 τ.μ. και θα φιλοξενήσουν τα μοναδικά αυτοκίνητα που ανήκουν στην ειδική αυτή κατηγορία.
Περισσότερα για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.autokinisi2006.gr
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: INFOSUCCES AE
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: UPSET!
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ALPHA ΤV, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, Η ΑΞΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, SUPERSPORT FM 94,6
ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: COMSPEQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!