X
Επικαιρότητα

Αutotec

Οι εκθέσεις Auto Station Care και Auto Technology ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν την «Autotec», που θα διοργανωθεί 7-10 Μαΐου στο Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Η διεθνής έκθεση «Auto Station Care» για τους κλάδους του εξοπλισμού και υπηρεσιών για πρατήρια υγρών καυσίμων, πλυντηρίων, λιπαντηρίων, σταθμών φροντίδας αυτοκινήτων & parking και η έκθεση «Auto Technology» για ανταλλακτικά, επισκευή και συντήρηση επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων και εξοπλισμό συνεργείων, ενώνουν από φέτος τις δυνάμεις τους και δημιουργούν την έκθεση «Autotec» που θα διοργανωθεί 7-10 Μαΐου στο Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.
Η έκθεση «Autotec», στην οποία θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 160 εκθέτες θα πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αναμένεται να αποτελέσει «εργαλείο» προβολής των επιχειρηματικών κλάδων της φροντίδας, επισκευής και συντήρησης των μηχανοκίνητων οχημάτων.
Την Πέμπτη 7 Μαΐου στις 5 το απόγευμα η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για τον τύπο και τους εμπορικούς επισκέπτες.  Στις επτά και μισή της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθούν και τα επίσημα εγκαίνια.
Οι ώρες λειτουργίας της θα είναι καθημερινά από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος και διοργανώνεται με την ενεργό συμμετοχή και τη συνεργασία της Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων, Μηχανημάτων, Μοτοσικλετών (Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Εισαγωγέων-Εμπόρων Μηχανημάτων, Εργαλείων και Εξοπλισμού Συνεργείων Αυτοκινήτων.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!