X
Επικαιρότητα

Auto & Moto-Exelixis 2007

Για έκτη χρονιά η Διεθνής Έκθεση Auto & Moto-Exelixis, ο καθιερωμένος πλέον ετήσιος θεσμός στον τομέα της βελτίωσης, εξέλιξης και after market του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, έρχεται να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου, ως την Κυριακή 18 Μαρτίου 2007, στο ανακαινισμένο Εκθεσιακό Κέντρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του χώρου είναι η τοποθεσία, που καθιστά το γνωστό σε όλους Εκθεσιακό Κέντρο, εύκολα προσβάσιμο με οχήματα αλλά και μέσω όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι για τις εργάσιμες ημέρες από τις 4 το απόγευμα ως τις 10 το βράδι. Για το ΣαββατοΚύριακο 17-18 Μαρτίου, η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδι. Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το ευρύ κοινό και οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον εμπορικό κόσμο και τους ειδικούς στον τομέα της βελτίωσης, εξέλιξης και after market του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας. Οι οργανωτές της εκτιμούν ότι θα περάσουν από το ΣΕΦ ως και την Κυριακή 60.000 περίπου επισκέπτες.
Τη διοργάνωση της έκθεσης έχει αναλάβει η εταιρία «GEM Επικοινωνία» και υπεύθυνοι διοργάνωσης είναι οι κύριοι Μιχάλης Κουκλάκης και Γιάννης Σακελλαρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες: τηλέφωνo 210 97.10.800–801, fax 210 97.10.844, e-mail: info@gemcom.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!