X
Επικαιρότητα

Audi TT RS

Η Audi παρουσιάζει την κορυφαία εκδοχή του ΤΤ, με υπερτροφοδοτούμενο πεντακύλινδρο σύνολο 2.5 λίτρων και 340 ίππων.

Όλο και περισσότερο πλησιάζουμε προς την επίσημη παρουσίαση του αναμενόμενου Audi TT RS που θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση της Γενεύης τον επόμενο μήνα. Όπως φαίνεται, με το TT RS η Audi επιστρέφει στις παλιές καλές εποχές της δεκαετίας του ’80 με το 5κύλινδρο σύνολο να αποδεικνύεται απόλυτα ταιριαστό με το κορυφαίο μοντέλο της σειράς ΤΤ.
Το TT RS θα είναι διαθέσιμο ως κουπέ και καμπριολέ. Mε τον κινητήρα των 2,5 λτ. να αποδίδει 340 ίππους και 450 Nm ροπής, επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 5 δτ., ενώ η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ. Το κιβώτιο που θα φροντίζει για τη μεταφορά της κίνησης στους τέσσερις τροχούς θα διαθέτει 6 σχέσεις και θα είναι χειροκίνητο.
Το TT RS διαφοροποιείται εξωτερικά από το ΤΤ S των 272 ίππων, από τους μεγαλύτερους αεραγωγούς μπροστά, από τις ζάντες ελαφρού κράματος με τις διπλές ακτίνες, από τη σταθερή αεροτομή στο πίσω μέρος και από τον νέου τύπου διαχύτη. Τα bi-xenon φώτα θα συμπληρώνονται από φωτισμό LED για την ημέρα, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει ειδικό πακέτο RS, με επενδύσεις δέρματος και Αλκαντάρα, με το τιμόνι να ενσωματώνει αρκετές λειτουργίες και φυσικά το λογότυπο RS στην κεντρική κονσόλα!
Η διάθεση του TT RS θα ξεκινήσει στην ευρωπαϊκή αγορά τις αμέσως επόμενες εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίασή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!