X
Επικαιρότητα

Αudi Cup 2009

Με την ευκαιρία του Αudi Cup η σχεδιαστική ομάδα του Μονάχου φιλοτέχνησε ένα τρόπαιο ύψους 60 εκατοστών, το οποίο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Το Audi Cup που διοργανώνεται με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων της Audi, θα διεξαχθεί στο στάδιο Allianz Arena του Μονάχου στις 29-30 Ιουλίου και θα λάβουν μέρος η Μπάγερν Μονάχου, η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μίλαν και η Μπόκα Τζούνιορς.
Εκτός από τα εμβλήματα των ομάδων που λαμβάνουν μέρος οι σχεδιαστές έχουν ενσωματώσει και τα σήματα της Audi, της DKW, και της Horch and Wanderer, χαραγμένα με λέιζερ στην εξωτερική επιφάνεια του κυπέλλου. Παραδοσιακά, κάθε κύκλος του σήματος της Audi αναπαριστά και ένα από τα παραπάνω ονόματα.
Στο κύπελλο που θα απονεμηθεί στη νικήτρια ομάδα, ακριβώς επάνω από τη βάση του, υπάρχει ένα χρυσός δακτύλιος με την επιγραφή Audi Cup 2009. Αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες θα λάβουν από ένα όμοιο –λίγο μικρότερο -κύπελλο με τη μόνη διαφορά ότι ο δακτύλιος θα είναι ασημένιος, χάλκινος ή κόκκινος, για τον δεύτερο, τρίτο και τέταρτο αντίστοιχα.
Στις 30 Ιουλίου θα γνωρίζουμε ποια ομάδα θα κατακτήσει το χρυσό έπαθλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!