X
Επικαιρότητα

Audi A7

Εν αναμονή της έκθεσης του Ντιτρόιτ, η Audi αποφάσισε να κυκλοφορήσει τα πρώτα σκίτσα του νέου της τετράθυρου κουπέ.

Εν αναμονή της έκθεσης του Ντιτρόιτ, όπου λέγεται ότι θα παρουσιαστεί επίσημα το πρωτότυπο του Α7, η Audi αποφάσισε να κυκλοφορήσει τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου της, μεγάλου, τετράθυρου κουπέ. Το Α7 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2010, εφοδιασμένο με την τελευταία λέξη της γερμανικής τεχνολογίας.
Η βασική έκδοση αναμένεται να είναι αυτή των 2.8 λίτρων και 204 ίππων, ενώ θα ακολουθούν μία τρίλιτρη, υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή, ισχύος 300 ίππων και μία 4.2 V8, απόδοσης σχεδόν 400 ίππων. Αργότερα θα ακολουθήσει η ναυαρχίδα της σειράς, Α7 RS, η οποία θα εφοδιάζεται με ένα twin turbo V10 σύνολο, 5.2 λίτρων και 600 περίπου ίππων. Το συγκεκριμένο μάλιστα, γίνεται λόγος ότι θα είναι ισχυρότερο από αυτό του κορυφαίου R8.
Η τετρακίνηση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ από άποψης κιβωτίων ταχυτήτων, θα προσφέρονται μηχανικά 6 σχέσεων, καθώς επίσης αυτόματα και διπλού συμπλέκτη, DSG, 7 σχέσεων. Διάφοροι κύκλοι μιλάνε για ένα νέο, εξελιγμένο σύστημα ανάρτησης, μελετημένη κατανομή του βάρους αλλά και μια υβριδική έκδοση, πιθανότατα στα πρότυπα της Porsche Panamera.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!