top icon
Επικαιρότητα

Αudi A2 concept

Ένα ακόμη ηλεκτρικό concept της Audi, αυτή τη φορά τετραθέσιο, δίνει το «παρών» στην 64η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Ένα ακόμη ηλεκτρικό concept της Audi, αυτή τη φορά τετραθέσιο, δίνει το «παρών» στην 64η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η κωδική του ονομασία παραπέμπει άμεσα στο γνωστό μας μικρό μοντέλο παραγωγής της δεκαετίας του ’90, το «A2», το οποίο είχε πρόγονο το Audi «50» της δεκαετίας του ’70.
 
Το ηλεκτρικό 4θέσιο όχημα ζυγίζει 1.150 κιλά και αποδίδει σε ισχύ 116 ίππους, με 27,5 χιλιογραμμόμετρα ροπής. Μπορεί να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 9,3 δευτερόλεπτα, ενώ η ανώτατη ταχύτητά του ανέρχεται στα 150 χιλιόμετρα την ώρα και η αυτονομία του στα 200 χιλιόμετρα. 

 
To Audi «A2 concept», αποκλειστικά ηλεκτροκίνητο και τετραθέσιο όπως προαναφέραμε έχει μήκος 3,80 μ., πλάτος 1.69 μ. και ύψος 1,49 μ. Το πολύ εντυπωσιακό και ιδιαίτερα φιλικό εσωτερικό του είναι συνάμα και πολύ πρακτικό, ενώ για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν υλικά όπως πολυουρεθάνη, νεοπρένιο και ανακυκλωμένος πολυεστέρας. Τα χρώματα στο εσωτερικό υποστηρίζουν την αίσθηση της ελαφρότητας και της λειτουργικότητας.

 
Τα δύο πίσω καθίσματα είναι ατομικά και το κάθισμα του οδηγού είναι συνδεδεμένο με την κεντρική κονσόλα. Επίσης, στα φωτιστικά του σώματα η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει την επόμενη φάση της τεχνολογίας LED.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ