top icon
Επικαιρότητα

Aston Martin Cygnet

Το μικρότερο μοντέλο στην ιστορία της Αston Martin είναι γεγονός. Το αυτοκίνητο, που θα βασίζεται στο iQ της Toyota χρησιμοποιεί τον κινητήρα των 1.33 λίτρων και των 98 ίππων.

Η έναρξη της παραγωγής του προσδιορίζεται χρονικά προς το τέλος του 2010 με αρχές του 2011. Η εμφάνισή του δε θα διαφέρει καθόλου από αυτή που βλέπετε, όμως η εξέλιξη του θα συνεχιστεί και στις αρχές της επόμενης χρονιάς.
 
Το μικρότερο μοντέλο στην ιστορία της Αston Martin, είναι πλέον γεγονός. Το αυτοκίνητο, που θα βασίζεται στο γνωστό μας iQ της Toyota θα χρησιμοποιεί τον κινητήρα των 1.33 λίτρων και των 98 ίππων, θα συναρμολογείται στην Ιαπωνία και κατόπιν θα ταξιδεύει στη Μεγάλη Βρετανία. Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Aston Martin, στο Gaydon, θα ολοκληρώνεται η μετατροπή. Η έναρξη της παραγωγής του προσδιορίζεται χρονικά προς το τέλος του 2010 με αρχές του 2011. 

Τα στοιχεία που δηλώνουν
ότι το Cygnet προέρχεται από την Aston Martin, υπάρχουν παντού:Έντονες ακμές, μάσκα, εξαγωγές αέρα στο κάλυμμα του κινητήρα, φωτιστικά σώματα, επανσχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου και πολύ διαφοροποιημένος διάκοσμος στο εσωτερικό με την υιοθέτηση δερμάτινων επενδύσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ