top icon
Επικαιρότητα

Ασφαλώς…

Το περιοδικό CITY231, εμπνέεται από το νέο κώδικα οδικής κυκλοφορίας και προκειμένου να βοηθήσει στην προσαρμογή «Ασφαλώς» στα νέα δεδομένα, διοργανώνει υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Τροχαίας Θεσσαλονίκης και της Δ/νσης Συγκοινωνιών, την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, από τις 11.30 έως τις 20.00, μια ξεχωριστή εκδήλωση, με θέμα την οδική ασφάλεια στις μετακινήσεις.

Όλοι λοιπόν, είστε καλεσμένοι στο Πλακόστρωτο της νέας παραλίας – Στάση «Στρατηγείο» (από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως το MAKEDONIA PALACE), για να δείτε, να παίξετε και να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες, που στόχο έχουν να δείξουν τη σχέση της αυτοκίνησης με την ελευθερία της κίνησης και τις χαρές της ζωής!

Όλα αυτά, κι ακόμη περισσότερα, θα λάβουν χώρα σε τρεις διαφορετικές πίστες, που διαμορφώνονται ειδικά για να υποδεχθούν νέους, γονείς και παιδιά:

Η πρώτη πίστα φιλοξενεί ένα skid car (προσομοιωτή). Οι επισκέπτες της εκδήλωσης, υπό την καθοδήγηση ειδικών εκπαιδευτών, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλαπλώς τις ικανότητες τους μέσα από μια σειρά τεχνητών δοκιμασιών (ολισθηρότητα, πάγος, βροχή κ.α.).

Η δεύτερη πίστα δίνει την ευκαιρία σε νέους και παιδιά να εξοικειωθούν με τους κανόνες της ασφαλούς οδήγησης, ενεργοποιώντας τις ποδηλατικές τους δεξιότητες σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα, γεμάτη… πονηρά εμπόδια και αναγκαστικούς ελιγμούς.

H τρίτη πίστα θα δίνει τη δυνατότητα, σε όσους το επιθυμούν, να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό οδήγησης που απαιτεί πάνω από όλα, ψυχραιμία και….χιούμορ «ασφαλώς».

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ