top icon
Επικαιρότητα

Απονομή του COTY στο Opel Insignia

Στα πλαίσια μίας λαμπρής εκδήλωσης η επιτροπή του Car Of The Year παρέδωσε το φετινό βραβείο στον επικεφαλής της GM Europe για το Opel Insignia.

Στα πλαίσια μίας λαμπρής εκδήλωσης για την απονομή του σημαντικότερου ευρωπαϊκού βραβείου στο χώρο του αυτοκινήτου, ο Καρλ Πέτερ Φόρστερ, Πρόεδρος της GM Europe παρέλαβε το βραβείο του Car Of The Year για το Opel Insignia. Την απονομή έκανε ο Ρέι Χάτον, πρόεδρος της επιτροπής, παρουσία των εκλεκτόρων αλλά και 500 περίπου εργαζομένων της εταιρίας που παραβρέθηκαν εκεί.
 
Σύμφωνα με τον Ρέι Κρόπλεϊ, αρχισυντάκτη του Βρετανικού Autocar και συνιδρυτή του θεσμού, «Το πρότυπο που είχαν διαμορφώσει οι φετινοί διαγωνιζόμενοι ήταν υψηλότερο από ποτέ». «Πραγματικά ευχόμαστε οι αγοραστές να συνεχίσουν να αναγνωρίζουν τα κορυφαία προτερήματα του Insignia, όπως κι εμείς». Ο ίδιος μάλιστα συμπλήρωσε «Επιπρόσθετα, σας συγχαίρουμε για τα κορυφαία πρότυπα ποιότητας που έχετε επιτύχει σε όλη την προϊοντική γκάμα της GM Europe» με αφορμή τον πρόσθετο ειδικό έπαινο της κριτικής επιτροπής με βάση τα υψηλά επίπεδα ποιότητας όλου του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της εταιρίας,
 
Με τη σειρά του και ο πρόεδρος της GM Europe αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια σε όλα τα μέλη της ομάδας που ανέλαβε το σχεδιασμό και την κατασκευή του Insignia. «Καταφέραμε να ξεχωρίσουμε σε μία πολύ ανταγωνιστική αγορά. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και μία ελάχιστα μικρότερη προσπάθεια από την πλευρά μας θα είχε ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα».
 
Μεταξύ των εκλεκτόρων που παρακολούθησαν από κοντά την τελετή βράβευσης ήταν και ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου, Αναπληρωτής Διευθυντής του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ και μοναδικός Έλληνας που συμμετέχει στο θεσμό.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ