top icon
Επικαιρότητα

Αναβολή της Έκθεσης Αυτοκινήτου Αθήνας

Aναβάλεται για το 2010 η διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Αθήνας, ύστερα από απόφαση της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων.

Στην απόφαση να αναβληθεί για το 2010 η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί για όγδοη φορά στη χώρα το Νοέμβριο του 2009, στο πρώην Ανατολικό αεροδρόμιο του Ελληνικού, κατέληξε η τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων. Η συνέλευση, προτού καταλήξει σε αυτή την κίνηση, έλαβε υπόψη όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα, καθώς και τις δυσμενείς οικονομικές περιστάσεις όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ανάλογη απόφαση ελήφθη και στη Βρετανία, όπου ανακοινώθηκε η ματαίωση της διεθνούς έκθεσης που είχε προγραμματιστεί για το 2010.
 
Παράλληλα, στην τακτική γενική συνέλευση διεξήχθησαν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της επόμενης τριετούς θητείας. Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων εξελέγησαν κατά σειρά οι κάτωθι:
 
Γεώργιος Βασιλάκης 25 ψήφοι
Ανδρέας Ανδρικόπουλος 21 ψήφοι
Ιωάννης Ιακωβίδης 21 ψήφοι
Ιωάννης Κοντέλλης 21 ψήφοι
Νικόλαος Πατσατζής 20 ψήφοι
Ιωάννης Σαρακάκης 18 ψήφοι
Παύλος Λάσκαρις 16 ψήφοι
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΑ θα συγκροτηθεί σε Σώμα την Παρασκευή 20 Μαρτίου.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ