top icon
Επικαιρότητα

Ανανέωση για το VW Polo

Ανανέωση για την υπάρχουσα γενιά του VW Polo, που συνεχίζει την εμπορική της σταδιοδρομία με μικρές αισθητικές αλλαγές, κυρίως όμως με τους νέους κινητήρες του Group.

Ανανέωση για την υπάρχουσα γενιά του VW Polo, που συνεχίζει την εμπορική της σταδιοδρομία με μικρές αισθητικές αλλαγές, κυρίως όμως με τους νέους κινητήρες του Group. Το supermini μοντέλο, σταθερή αξία-σφραγίδα για τη Volkswagen και με περισσότερες από 14 εκατομμύρια πωλήσεις από το 1975, θα έχει κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα του τη νέα γενιά μηχανικών συνόλων της γερμανικής εταιρείας. Θα υπάρχει λοιπόν, ως βασικός, ο προερχόμενος από το up 1.000άρης τρικύλινδρος των 60 και των 75 ίππων.

Στη συνέχεια έχουμε δύο νέους TSI των 1.2 λίτρων, με ισχύ 90 ή 110 ίππων. Η γκάμα των βενζινοκινητήρων κλείνει με τον 1.4 TSI τεχνολογίας ACT (απενεργοποίηση κυλίνδρων), απόδοσης 150 ίππων. Η έκδοση GTI θα προκύψει το 2015. Στους πετρελαιοκινητήρες υπάρχει επίσης ενδιαφέρον, αφού οι 1.2 TDI και 1.6 TDI δίνουν τη θέση τους σε ένα τρικύλινδρο TDI μηχανικό σύνολο των 1.4 λίτρων, ισχύος 75 και 90 ίππων.

Στο βασικό εξοπλισμό αυτοκινήτου του περιλαμβάνεται το Automatic Post-Collision Braking System, ενώ στον προαιρετικό το Driver Alert και το Sport Select. Το ανανεωμένο Polo με τους νέους κινητήρες θα είναι διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές στις αρχές του καλοκαιριού.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ