X
Επικαιρότητα

Ανανέωση για το Audi A3

Ασφαλώς η γκάμα του Α3 παραμένει άμεσα αναγνωρίσιμη από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης, καθώς οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι διακριτικές.

Τα γερμανικό μικρομεσαίο μοντέλο διαθέτει πλέον ένα νέο ταμπλό, με αναθεωρημένη μάσκα που πλαισιώνεται από αναμορφωμένους προβολείς Xenon plus. Το αυτοκίνητο είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα νέο πίσω διαχύτη, ενώ τα πίσω φανάρια έχουν συγκρατημένα ανανεωθεί. Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν νέους χρωματισμούς και προαιρετική προσθήκη προβολέων matrix LED. Στο εσωτερικό οι οδηγοί θα βρουν ένα νέο τριάκτινο τιμόνι και ένα αναβαθμισμένο σύστημα infotainment, με απλοποιημένο μενού.

Κάτω από το καπό, είναι διαθέσιμη μια ποικιλία από διαφορετικούς κινητήρες. Οι επιλογές περιλαμβάνουν:

Ένα νέο 1.0 λίτρων TFSI τρικύλινδρο με 115 ίππους και 200 λίβρα-πόδια της ροπής

Ένα 1.4 λίτρων TFSI με 150 hp και 250 Nm ροπής

Ένα νέο 2.0 λίτρων TFSI με 190 hp και 320 Nm ροπής

Ένα TDI 1.6 λίτρων με 110 hp

Ένα TDI 2.0 λίτρων με απόδοση 150 hp και 340 Nm ροπής, καθώς και 184 hp και 380 Nm ροπής

 

Οι υποψήφιοι αγοραστές που ψάχνουν για κάτι πιο φιλικό προς το περιβάλλον μπορούν να επιλέξουν το A3 Sportback e-tron, με συνδυασμένη ισχύ 204 hp. Οι πελάτες που ενδιαφέρονται για το φυσικό αέριο μπορεί να επιλέξουν το A3 Sportback g-tron. Διαθέτει ένα 1.4 λίτρων TFSI κινητήρα διπλού καυσίμου που αναπτύσσει ισχύ 110 hp. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το ανανεωμένο S3 διαθέτει αναβαθμισμένο κινητήρα TFSI 2.0 λίτρων που αναπτύσσει έως και 310 hp.

Οι πωλήσεις του ανανεωμένου Audi A3 θα ξεκινήσουν τον Μάιο.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!