X
Επικαιρότητα

Ανανέωση για την BMW Σειρά 3 GT

Ένα χρόνο μετά την ανανέωση της sedan εκδοχής της Σειράς 3 της BMW, έφτασε η ώρα και της 3 GT να δεχτεί τις απαραίτητες σχεδιαστικές παρεμβάσεις.

Όπως συνέβη και με το sedan αδελφάκι της, έτσι και η Gran Turismo εκδοχή της Σειράς 3 δέχτηκε διακριτικές αλλαγές, αν και ορισμένες από αυτές είναι περισσότερο εμφανείς. Η 3 Series GT θα διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Sport Line, Luxury Line, M Sport). Ασφαλώς, στα εξοπλιστικά της στοιχεία θα υπάρχουν φώτα LED, προβολείς ομίχλης, η τελευταία έκδοση του γνωστού μας iDrive, δερμάτινο τιμόνι, θύρες USB και Bluetooth. Επίσης, και τρία διαφορετικά νέα σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου, περισσότερες επιλογές ταπετσαρίας και διακοσμητικές λωρίδες στο εσωτερικό.

Η ανανεωμένη BMW Σειρά 3 GT θα είναι προαιρετικά διαθέσιμη ως xDrive με όλους τους κινητήρες βενζίνης που θα χρησιμοποιεί ως μοντέλο, καθώς και με τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις 320d και 330d, ενώ η έκδοση 335d θα προσφέρεται μόνο ως τετρακίνητη. Οι τούρμπο βενζινοκινητήρες του αυτοκινήτου είναι ο 2.0 των 184 ίππων στην 320i, ο 2.0 των 252 ίππων στην 330i και ο 3.0 των 326 ίππων στην 340i, η οποία αντικαθιστά την 335i. Οι πετρελαιοκινητήρες του μοντέλου είναι πέντε και η ισχύς τους κυμαίνεται από τους 150 έως τους 313 ίππους.

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχουν δείξει ότι η BMW ήδη εργάζεται για την επόμενη γενιά της Σειράς 3, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσει μέχρι το τέλος του 2017 ή στις αρχές του 2018. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν θα υπάρξει και νέα γενιά της Σειράς 3 GT, αλλά βλέποντας ότι η Σειρά 5 GT θα ζήσει για να δει μια άλλη γενιά, το ίδιο πράγμα θα μπορούσε να συμβεί και στην μικρότερη αδελφή της. Η BMW αναφέρει ότι μεγαλύτερες αγορές του μοντέλου είναι η Κίνα, η Γερμανία και οι ΗΠΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!