top icon
Επικαιρότητα

Aνανεωμένο Opel Meriva

Με ανανεωμένη εμφάνιση μέσω διακριτικών αλλαγών, αλλά και με νέους κινητήρες, συνεχίζει την εμπορική του σταδιοδρομία το Opel Meriva.

Με αλλαγές στις γρίλιες και στα φωτιστικά σώματα, αλλά και με περισσότερη χρήση χρωμίου γύρω από τους προβολείς ομίχλης, εμφανίζεται η ανανεωμένη έκδοση του Opel Meriva. Aυτά σε ό,τι αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση, καθώς η κύρια διαφοροποίηση λαμβάνει χώρα κάτω από το κάλυμα του κινητήρα. Εκεί υπάρχει ο νέος 1.6 CDTI, που είναι συμβατός με τις κοινοτική οδηγία Euro 6, ισχύος 136 ίππων. Με αυτόν το αυτοκίνητο εμφανίζει μέση κατανάλωση 4,4 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, με τις εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα να ανέρχονται στα 116 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

 

Το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο αντικαθιστά τον 1.7 CDTiτων 130 ίππων. Οι παλαιότεροι κινητήρες βενζίνης είναι επίσης συμβατοί πλέον με την οδηγία Euro 6, συμπεριλαμβανομένου του 1.4 λίτρων ισχύος 120 και 140 ίππων. Όλα τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των πέντε και των έξι σχέσεων, αλλά και με αυτόματο των έξι.  

 

Οι πρώτες παραγγελίες του ανανεωμένου Opel Meriva θα παραδοθούν τον Ιανουάριο.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ