X
Επικαιρότητα

Ανανεωμένο και πιο δυνατό το Nissan GT-R

Η ιαπωνική εταιρεία παρουσιάζει στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το ανανεωμένο GT-R.

Από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης το αυτοκίνητο διαθέτει νέα μάσκα από χρώμιο και νέο σχέδιο πλέγματος. Αλλαγές επίσης παρατηρούνται στο καπό, το ανασχεδιασμένο σπόιλερ και στην ποδιά του προφυλακτήρα κάτω από τους προβολείς. Στο πίσω μέρος, έχουν προστεθεί αεραγωγοί στα πλευρά και στο πλάι των απολήξεων της εξάτμισης. Στο εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου, ταμπλό και πίνακας οργάνων είναι νέα και έχουν επένδυση από δέρμα. Τα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων (shift paddles) βρίσκονται πλέον σε ένα νέο τιμόνι.

Μηχανικό σύνολο του ανανεωμένου GT-R παραμένει ο 3.8 λίτρων V6 twin-turbo κινητήρας, ισχύος 570 PS (από 550 PS) στις 6.800 σ.α.λ και 633 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη των έξι σχέσεων. Ο ήχος του κινητήρα έχει επίσης αναβαθμιστεί, παρέχοντας ακόμη καλύτερο ακουστικό αποτέλεσμα.

Τέλος, υπάρχουν περαιτέρω βελτιώσεις, με πιο άκαμπτη δομή αμαξώματος και νέες αναρτήσεις για ακόμη καλύτερη σταθερότητα, αλλά και μεγαλύτερες ταχύτητες σε γρήγορες στροφές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!