X
Επικαιρότητα

Ανάκληση VW Touareg

Πρόγραμμα ανάκλησης VW Touareg, η οποία αφορά περαιτέρω επισκευαστικές εργασίες στο πίσω σπόιλερ, εκτελούν η εταιρεία KOSMOCAR AE σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων VW Touareg, η οποία αφορά περαιτέρω επισκευαστικές εργασίες στο πίσω σπόιλερ, εκτελούν η εταιρεία KOSMOCAR AE, γενική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων VW στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.
Η ανάκληση αφορά 270 οχήματα που πουλήθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2007 ως και τον Φεβρουάριο του 2009 στα οποία υπάρχει το ενδεχόμενο να χαλαρώσουν οι στηρίξεις του πίσω σπόιλερ. Δε μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκολληθεί τελείως από το όχημα το πίσω σπόιλερ κατά τη διάρκεια της πορείας.
Ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία ενημέρωσης των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, ώστε να προσέλθουν στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες service VW της KOSMOCAR AE, για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την «24ωρη Γραμμή επικοινωνίας VW» στο τηλέφωνο 210 9945554.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!