X
Επικαιρότητα

Ανάκληση Suzuki Grand Vitara Turbodiesel

Πρόγραμμα ανάκλησης των τρίθυρων και πεντάθυρων Suzuki Grand Vitara Turbodiesel εκτελεί η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Πρόγραμμα ανάκλησης των τρίθυρων και πεντάθυρων Suzuki Grand Vitara Turbodiesel εκτελεί η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή. Η ανάκληση αφορά 291 οχήματα, με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας από Μάρτιο 2006 έως Νοέμβριο 2008. Στα προαναφερόμενα οχήματα λόγω ελλιπούς μόνωσης της ηλεκτρικής πλεξούδας κινητήρα μπορεί να προκληθεί φθορά της, εξαιτίας της επαφής της με τη βίδα συγκράτησης του καλύμματος του ιμάντα εκκεντροφόρου ή με το ίδιο το κάλυμμα. Μετά από παρατεταμένη και μακροχρόνια χρήση στις παραπάνω συνθήκες ενδέχεται να προκληθεί βραχυκύκλωμα της πλεξούδας και δυσλειτουργία του κινητήρα. Σε εξαιρετικά ακραίες περιπτώσεις ενδέχεται να υπάρξει κίνδυνος ανάφλεξης της πλεξούδας.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Suzuki σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους (προσθήκη προστατευτικού καλύμματος στην πλεξούδα του κινητήρα), χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Σφακιανάκης AΕΒE στο 210 9988168.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!