X
Επικαιρότητα

Ανάκληση Mitsubishi Pajero

Στην ανάκληση 205 αυτοκινήτων Pajero προχωρά η αντιπροσωπεία της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα.

Με ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή κ. Γιάννη Οικονόμου γνωστοποιείται ότι η IAΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε, Επίσημος Εισαγωγέας –Διανομέας της Μitsubishi Motors Coproration στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του μοντέλου Pajero.
Πρόκειται για 205 αυτοκίνητα, παραγωγής 2001 έως 2002, στα οποία είναι πιθανό να φθαρεί το διάφραγμα ρητίνης μέσα στο συσσωρευτή σεβρόφρενου εξαιτίας λανθασμένης διαδικασίας κατασκευής. Πιθανή ρωγμή του διαφράγματος θα έχει σαν συνέπεια την καθυστέρηση στην διαδικασία επιβράδυνσης και άσκηση περισσότερης πίεσης στο πεντάλ φρένου, ύστερα από παρατεταμένη ακινησία του οχήματος. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος που να έχει άμεση επαφή με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω Pajero, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, για να ενημερωθούν για το πρόβλημα αλλά και για να γίνει έλεγχος του συσσωρευτή σεβρόφρενου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ετιαρείας ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε στα τηλέφωνα 210 3483784 (κα Λιναρδάτου)._Β.Χ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!