top icon
Επικαιρότητα

Ανάκληση Μercedes Vito & Viano

Πρόγραμμα ανάκλησης ελαφρών επαγγελματικών φορτηγών των τύπων Vito και Viano εκτελεί σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου η Mercedes-Benz Ελλάς

Πρόγραμμα ανάκλησης ελαφρών επαγγελματικών φορτηγών των τύπων Vito και Viano εκτελεί σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου η Mercedes-Benz Ελλάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού γραμματέα καταναλωτή κ. Γιάννη Οικονόμου. Η ενέργεια περιλαμβάνει 1.165 ελαφρά φορτηγά οχήματα, παραγωγής από τον Ιούλιο του 2003 έως το Μάιο του 2008, στα οποία λόγω ενός ρήγματος στη βάση στήριξης της ρεζέρβας ενδέχεται να προκληθεί απώλεια της ρεζέρβας, η οποία βρίσκεται κάτω από το δάπεδο του αμαξώματος. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση της βάσης στήριξης της ρεζέρβας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz στο τηλέφωνο 800 11 76000.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ