X
Επικαιρότητα

Ανάκληση Hyundai i20

1.539 οχήματα, από τα οποία τα 347 έχουν παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους, με ημερομηνία παραγωγής από την έναρξη κατασκευής του μοντέλου έως και τις 31 Μαρτίου 2009.

Πρόγραμμα ανάκλησης του Hyundai i20 εκτελεί σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου η Hyundai Hellas Π.& Ρ. Δάβαρη ΑΒΕΕ, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιάννης Οικονόμου. Πρόκειται συνολικά για 1.539 οχήματα, από τα οποία τα 347 έχουν παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους, με ημερομηνία παραγωγής από την έναρξη κατασκευής του μοντέλου έως και τις 31 Μαρτίου 2009. Στα συγκεκριμένα οχήματα ενδέχεται να εμφανίζεται διαρροή αέρα από τις βαλβίδες ελαστικών των τροχών.

Οι ιδιοκτήτες των 347 οχημάτων, θα ενημερωθούν μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Hyundai σε όλη την Ελλάδα, για προληπτικό έλεγχο και αντικατάσταση βαλβίδας ή και ζάντας χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Τα οχήματα, τα οποία βρίσκονται ακόμη σε τελωνειακούς χώρους, θα ελεγχθούν και εάν χρειάζεται θα επισκευαστούν πριν την πώληση τους. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210 5507220.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!