X
Επικαιρότητα

Ανάκληση Honda Jazz

Στην ανάκληση 2.471 Jazz, παραγωγής 2004 και 2005, προχωρά η Honda για έλεγχο του χειρόφρενου.

Στην ανάκληση 2.471 αυτοκινήτων Jazz, παραγωγής 2004 και 2005, προχωρά η εταιρεία Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Honda στην Ελλάδα.
Σε ορισμένα από αυτά ενδέχεται, λόγω του είδους και διαστάσεων της καστάνιας χειρόφρενου, να απενεργοποιηθεί το χειρόφρενο εάν δεν εφαρμοσθεί σωστά από το χρήστη. Εάν το χειρόφρενο ενεργοποιηθεί χωρίς να πιέζεται το κουμπί απελευθέρωσης, η λειτουργία του παραμένει ανεπηρέαστη. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Honda για να γίνει έλεγχος και πιθανή αντικατάσταση του μηχανισμού χειρόφρενου, χωρίς καμία οικονομική τους επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ στο τηλέφωνο 210 3483602 ή με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της στο τηλέφωνο 210 3483701.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!