X
Επικαιρότητα

Ανάκληση Ford Ka

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η Ford Motor Hellas AEBE, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελούν πρόγραμμα ανάκλησης 394 μονάδων Κa

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η Ford Motor Hellas AEBE, αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Ford στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελούν πρόγραμμα ανάκλησης 394 οχημάτων τύπου Κa, παραγωγής από 26/5/2008 έως 30/1/2009, σε ορισμένα εκ των οποίων ενδέχεται οι βίδες στερέωσης της κιθάρας των πίσω φρένων να μην έχουν σφιχτεί στη σωστή προδιαγραφή. Εάν η βίδα της κιθάρας είναι χαλαρή, μπορεί να πέσει μέσα στο ταμπούρο του φρένου και να προκαλέσει ζημιά στο θερμουί, με κίνδυνο το κλείδωμα του πίσω τροχού.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και η απαιτούμενη επισκευή, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης της εταιρείας Ford Motor Hellas AEBE στα τηλέφωνα 801 11 700 600 και 801 11 701 60.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!