X
Επικαιρότητα

Alfa Romeo TZ3 Corsa

Eντυπωσιακή, τόσο σε σχεδίαση όσο και σε τεχνολογία, η Alfa Romeo ΤΖ3 Corsa είναι ένα μοναδικό μοντέλο, κατασκευασμένο από το γνωστό ιταλικό οίκο Zagato.

Eντυπωσιακή, τόσο σε σχεδίαση όσο και σε τεχνολογία, η Alfa Romeo ΤΖ3 Corsa είναι ένα μοναδικό –στην κυριολεξία- μοντέλο κατασκευασμένο από το γνωστό ιταλικό οίκο Zagato. Πρόκειται για ένα υπερ-αυτοκίνητο, σχεδιασμένο αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση, που σίγουρα αναμένεται να συναρπάσει τους φανατικούς λάτρεις των αγώνων, αλλά και της μιλανέζικης φίρμας ειδικότερα. Συγχρόνως όμως θα τους απογοητεύσει, για έναν και μόνο λόγο: η νέα TZ3 Corsa είναι ένα υπερ-αυτοκίνητο, οποίο θα κατασκευαστεί σε… ένα και μόλις αντίτυπο, κατ’ εντολή του γνωστού Γερμανού συλλέκτη αντίστοιχων κατασκευών, Martin Kapp.
Όπως και να έχει πάντως, κάτω από το εξελιγμένο πλαίσιο της TZ3 Corsa, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα υπό τη μορφή δικτυώματος, κρύβονται τα μηχανικά μέρη της Alfa 8C Competizione και συγκεκριμένα ο γνωστός V8 ιταλικός κινητήρας των 4,2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 420 ίππους. Όσο για τις επιδόσεις της, επίσημα στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί, παρά μόνο το ότι το αμάξωμα δεν θα υπερβαίνει σε συνολικό βάρος τα μόλις 850 κιλά! _Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!