X
Επικαιρότητα

Abarth Punto EVO & Skoda Fabia RS: Όλα έτοιμα!

Η έλευση των Abarth Punto EVO και Skoda Fabia RS συμπληρώνει τη 10άδα των υποψηφίων μοντέλων για την ανάδειξη του GTi της Χρονιάς 2010, που ξεκινά το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο Ν. Ρύσιο Θεσ/ικης και ολοκληρώνεται στις Αφίδνες Αττικής την Κυριακή 24 του μήνα.

Η έλευση των δύο καυτών προτάσεων των Abarth και Skoda συμπληρώνει τη 10άδα των υποψηφίων μοντέλων για την ανάδειξη του GTi της Χρονιάς 2010, που ξεκινά το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο Ν. Ρύσιο Θεσ/ικης και ολοκληρώνεται στις Αφίδνες Αττικής την Κυριακή 24 του μήνα.
Η 10άδα των υποψήφιων μοντέλων που θα συμμετάσχουν στον καθιερωμένο πλέον ετήσιο διαγωνισμό ανάδειξης του «GTi της Χρονιάς 2010» από τους ίδιους τους αναγνώστες του περιοδικού «4ΤΡΟΧΟΙ», ολοκληρώθηκε με την έλευση των «ολόφρεσκων» Abarth Punto EVO και Skoda Fabia RS. Τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο δεν αποτελούν παρά τους διαδόχους μιας ιδιαίτερα πετυχημένης συνταγής για τον ιταλικό… σκορπιό και τους καθιερωμένους -σε όλα τα επίπεδα- Τσέχους της Skoda. Το μεν Abarth Punto EVO ξεχωρίζει για την αναβαθμισμένη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν ισχύ του 1.400άρη MultiAir κινητήρα, η απόδοση του οποίου έχει σκαρφαλώσει πλέον στους 165 ίππους. Στην αντίπερα όχθη, το Skoda Fabia RS «φορά» τον γνώριμο επίσης 1,4 TSI κινητήρα-πασπαρτού των Γερμανών, ο οποίος συνδυάζεται αποκλειστικά με 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DSG) αποδίδοντας στη συγκεκριμένη του εκδοχή 180 ίππους.
Αναδείξτε λοιπόν το GTi της Χρονιάς 2010 και κερδίστε συγχρόνως ένα Peugeot 207 1.4 Sport συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι «4ΤΡΟΧΟΙ» σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 16 και 24 Οκτωβρίου αντίστοιχα, στις πίστες Kartodromo και Drive Park. Εσείς δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε το σχετικό δελτίο συμμετοχής και στη συνέχεια να το προσκομίσετε σε μία από τις δύο εκδηλώσεις μας, προκειμένου να ψηφίσετε ζωντανά, λαμβάνοντας συγχρόνως μέρος στην κλήρωση για το Peugeot 207 1.4 Sport.
Και στις δύο εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 100 τυχεροί έπειτα από κλήρωση θα συνοδηγήσουν στα υποψήφια GTi μοντέλα δίπλα σε συντάκτες του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ, καθώς και στους γνωστούς οδηγούς αγώνων Γιώργο Κοσμόπουλο και Βαγγέλη Ζάχο στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης και Λάμπρο Αθανασούλα, Λευτέρη Μανιαδάκη, Λευτέρη Σωτήρχο και Στέφανο Καμιτσάκη σε εκείνη της Αθήνας!
Ραντεβού στις 10.00 π.μ. το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Drive Park (Ν. Ρύσιο) και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο Kartodromo (Αφίδνες)! _Χ.Α.
Δείτε τα υποψήφια μοντέλα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό για την ανάδειξη του «GTi της Χρονιάς 2010»

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!