top icon
Επικαιρότητα

7o Car Moto Boat Show

Ανοίγει την Πέμπτη 13 Απριλίου τις πύλες της στο κοινό η 7η «Car moto boat Show», που φιλοξενείται στα περίπτερα 15-13 της Διεθνoύς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και θα παραμένει ανοιχτή έως και την Κυριακή 16 Απριλίου. Στον εσωτερικό εκθεσιακό χώρο θα παρουσιαστούν αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και θαλάσσια σκάφη με όλα τα συναφή είδη αυτών. Παράλληλα, θα την πλαισιώνουν διάφορες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Την έκθεση οργανώνει η Organica, ενώ χορηγός μεταξύ άλων είναι και  το περιοδικό 0-300.
 
Στην έκθεση, που θα εγκαινιάσει την Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συμμετέχουν 120 εκθέτες από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι εκθέτουν τα προϊόντα τους σε ένα χώρο 10.000 τετραγωνικών μέτρων.
Οι σημαντικότερες εταιρείες παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις σε
αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και θαλάσσια σκάφη με όλα τα συναφή είδη αυτών.
Πολλές παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Ειδικότερα, το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Απριλίου, από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΣΕΤΡΑ, ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ηχοσυστημάτων Αυτοκινήτων.
Επίσης, το απόγευμα του Σαββάτου (6 μ.μ.) και το μεσημέρι της Κυριακής (1μ.μ.), θα γίνει επίδειξη δεξιοτεχνίας cart από την ομάδα του D.R.S. RACING by Salvatore.
Τέλος, τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής (6.30μ.μ.) θα
πραγματοποιηθούν παραστάσεις extreme οδήγησης υψηλών προδιαγραφών, από επαγγελματίες του είδους, με ακροβατικά και επιδείξεις ικανοτήτων ισορροπίας, φιγoύρες free style κ.ά.
Την Πέμπτη η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 9 το βράδυ. Το Σαββατοκύριακο, οπότε αναμένεται η κίνηση των επισκεπτών να κορυφωθεί η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ