X
Επικαιρότητα

7η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Αθήνας

Ο χώρος που θα φιλοξενηθεί η καθιερωμένη πλέον διετής διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 ως τις 20 Μαΐου, είναι ο γνωστός του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό. Ωστόσο φέτος, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Σ.Ε.Α.Α., θα μεγαλώσει κατά 10.000 τ.μ., φτάνοντας τα 53.000 τ.μ.
H αλλαγή των «παραδοσιακών» ημερομηνιών διεξαγωγής της Έκθεσης έγινε για να αποφευχθεί ο «σκόπελος» του Δεκεμβρίου που ακολουθούσε αμέσως μετά, καθώς εκείνη την περίοδο λόγω των τελών κυκλοφορίας και άλλων παραγόντων η αγορά αυτοκινήτου είναι πεσμένη. Αντίθετα ο Μάιος βρίσκεται ακριβώς πριν από τους πιο δυνατούς εμπορικά μήνες της χρονιάς.
Το «σκηνικό» της Έκθεσης θα σχηματιστεί από 130 εκθέτες και 41 εταιρείες. Πληθώρα νέων μοντέλων παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Ανάμεσά τους τα Audi Α5/S5 και R8, η 3θυρη BMW σειρά 1, τα Dodge Nitro και Avenger, το Citroen C Crosser, τα Fiat Bravo & Linea, το Ford Mondeo, το Hyundai i 30, το Opel Astra sedan, το Renault Twingo & το Mazda CX-7. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδι, ενώ το εισιτήριο παραμένει στα 9 ευρώ.
Όλα αυτά έγιναν γνωστά στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε ο Σ.Ε.Α.Α., στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής επί της λεωφόρου Συγγρού.  
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!