X
Επικαιρότητα

750.000 Opel Vivaro

Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Vauxhall στο Λούτον της Μ. Βρετανίας γιορτάστηκε από τη διοίκηση και τους εργαζομένους η έξοδος από την αλυσίδα παραγωγής του Vivaro με αύξοντα αριθμό 750.000.

Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις τηςVauxhall στο Λούτον της Μεγάλης Βρετανίας γιορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα από τη διοίκηση και τους εργαζομένους η έξοδος από την αλυσίδα παραγωγής του Vivaro με αύξοντα αριθμό 750.000. Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, όπου απασχολούνται σε μόνιμη βάση 1.500 άτομα παράγονται με το εμπορικό σήμα της βρετανικής εταιρείας και άλλα επαγγελματικά μοντέλα, όπως το Astravan.

Oι δυνατότητες παραγωγής των βιομηχανικών εγκαταστάσεων του Λούτον επιτρέπουν την ολοκλήρωση χωρίς προβλήματα περισσότερων από 60.000 οχημάτων σε ετήσια βάση. Να σημειωθεί πως η παραγωγή του Vivaro στο Μεγάλο Νησί ξεκίνησε το 2001, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με τη Renault, που όπως είναι γνωστό κατασκευάζει το αυτοκίνητο στις ιδιόκτητες βιομηχανικές της εγκαταστάσεις στη Γαλλία και με το δικό της εμπορικό σήμα, ύστερα από συμφωνία με την Opel.    

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!