top icon
Επικαιρότητα

72η ΔΕΘ: 8-16 Σεπτεμβρίου

Άνοιξε τις πύλες της για το κοινό η 72η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από τη Helexpo. Διεξάγεται όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της συμπρωτεύουσας και αποτελεί για τη χώρα μας εδώ και πολλές δεκαετίες το σημαντικότερο γεγονός στο είδος της, ενώ είναι και η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση των Βαλκανίων.
 
Αutoland
Στο αυτοκίνητο πόλης θα είναι αφιερωμένη η φετινή «Autoland», που αποτελεί μια από τις δώδεκα θεματικές ενότητες οι οποίες θα στελεχώσουν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα υποδέχεται τους επισκέπτες της έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Όλα τα νέα μοντέλα των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών θα βρίσκονται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και ειδικά τα αυτοκίνητα πόλης θα είναι διαθέσιμα για test drive. Χορηγός της Αutoland είναι για το 2007 η εταιρεία πετρελαιοειδών ΕΚΟ.
 
Το 2006 τα 43.000 τ.μ. της 71ης έκθεσης Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν 261.067 άτομα, βλέποντας από κοντά τα εκθέματα 1.009 εταιρειών, από τις οποίες 20 αποτελούσαν διεθνείς συμμετοχές.   
 

Ωράρια λειτουργίας

Καθημερινά: 17.00-23.00
Σαββατοκύριακο: 10.00-22.00
 

ΧΟΡΗΓΟΙ

Μέγας Χορηγός: ΟΠΑΠ
Χορηγός: Εθνική Τράπεζα
Χορηγοί θεματικής ενότητας Disc Festival: ATEbank & 95,1 Κοσμοράδιο
Χορηγός θεματικής ενότητας Fashion Forward: Wind
Χορηγός θεματικής ενότητας Αcademia: Conn-X
Χορηγός θεματικής ενότητας Αutoland: EKO

Χορηγός 3rd Business Forum: Superior Travel

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ