X
Επικαιρότητα

6thgear.gr

Mια νέα ηλεκτρονική σελίδα στη χώρα μας για το αυτοκίνητο (www.6thgear.gr) η οποία από τις 6 Φεβρουαρίου βρίσκεται επίσημα online.

Mια νέα ηλεκτρονική σελίδα στη χώρα μας για το αυτοκίνητο (www.6thgear.gr) η οποία από τις 6 Φεβρουαρίου βρίσκεται επίσημα online.
www.6thgear.gr / www.sixthgear.gr
Μια μικρή ξενάγηση στη σελίδα
Flash News: στην αρχική σελίδα ανεβαίνουν όλα τα νέα από το χώρο του αυτοκινήτου και από τα Δ.Τ. ως μικρές ειδήσεις.
Απόψεις/ Δοκιμές: Στη κατηγορία αυτή θα υπάρχουν όλες οι δοκιμές αυτοκινήτων και όχι παρουσιάσεις από Δ.Τ.
Ερώτηση της Εβδομάδας: Οι απόψεις των αντιπροσωπειών εν καιρώ, θα τονώνουν την αγορά και θα δίνουν χρήσιμες πληροφορίες στο κοινό.
Με Γνώση & Ασφάλεια: Μια ιδιαίτερη κατηγορία, όπου αντίστοιχα άρθρα θα παίρνουν θέση. Γνωστοί άνθρωποι από το χώρο θα μας διηγούνται ιστορίες από παλιά. Πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, θέματα ασφαλείας αλλά και γνωσιακά άρθρα. Επίσης, θα ανεβαίνουν και όσα Δ.Τ. κρίνεται πως μπορούν να δημοσιευθούν σε αυτή τη κατηγορία.
Περί Αγώνων…: Με σημαντικές συνεργασίες και με τον πρωταθλητή αγώνων Λευτέρη Σωτήρχο, η κατηγορία αυτή θα πλαισιώνεται από τα νέα των αγώνων σε όλο το κόσμο. Έχει στηθεί, όπως και η σελίδα των flash news ώστε ο αναγνώστης να ενημερώνεται άμεσα.
Videos – Shows: Η κατηγορία όπου θα ανεβαίνουν τα επίσημα video των αυτοκινητοβιομηχανιών αλλά και video που συγκεντρώνουν αρκετές εμφανίσεις και είναι διάσημα στο YouTube.
Photo Gallery: Η κατηγορία όπου θα φιλοξενούνται press photos από συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, φωτογραφίσεις δοκιμαστικών αλλά και σπάνιο υλικό από ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί μας.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!