X
Επικαιρότητα

63η Διεθνής Έκθεση Ανοβέρου

Ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου η διεθνής έκθεση επαγγελματικών αυτοκινήτων στο Ανόβερο, η οποία είναι στο είδος της η σημαντικότερη στον κόσμο.

Ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου η διεθνής έκθεση επαγγελματικών αυτοκινήτων στο Ανόβερο, η οποία είναι στο είδος της η σημαντικότερη στον κόσμο. Στη διάρκειά της παρουσιάστηκαν οι νέες οικολογικού χαρακτήρα τεχνολογίες που στο εξής θα συνοδεύουν τα επαγγελματικά μοντέλα, καθώς και προωθημένα concepts, τα οποία έως ένα βαθμό καταδεικνύουν τη «μορφή των πραγμάτων που θα έρθουν». Στη γερμανική πόλη εκτέθηκε επίσημα η μονοκάμπινη έκδοση του Volkswagen Amarok, που με τη χρήση τεχνολογίας BlueMotion υπόσχεται μέση κατανάλωση που δε θα υπερβαίνει τα 6,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.
MAN, DAF και Μercedes-Benz κέρδισαν ως συνήθως τη μερίδα του λέοντος στις εντυπώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και οι υπόλοιποι κατασκευαστές ελαφρών, μεσαίων ή βαρέων επαγγελματικών οχημάτων έμειναν πίσω. Δείτε λίγες εικόνες από την έκθεση, προκειμένου να σχηματίσετε μια γενική άποψη για το τι παρουσιάστηκε εκεί. Κλείνοντας, εμείς θα σας αναφέρουμε πως η τεχνολογία που εφαρμόζεται σε αυτές τις νέες επαγγελματικές κατασκευές είναι η πιο προχωρημένη αυτή τη στιγμή στον κόσμο της Αυτοκίνησης._Σπ.Χατ.

Η μονοκάμπινη έκδοση του VW Amarok, με τεχνολογία BlueMotion
Aκόμη περισσότερος ωφέλιμος χώρος για τη μεταφορά εμπορευμάτων και πάσης φύσεως υλικών
VW Amarok ειδικών αποστολών
MAN Concept S, ο τράκτορας του μέλλοντος
Κι όμως, ένα φορτηγό μπορεί να έχει προχωρημένο design
Mercedes Axor
Setra S 415 NF
Neoplan Skyliner

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!